KLIK HER FOR AT BESTILLE DIN TEGNING

VALENTINSGAVE

Valentinsdag er en dag, der står i kærlighedens tegn. Skal din udkårne forkæles med en personlig gave, bør en karikatur tegning være en af de gaveidéer, du tager til overvejelse. At give en karikatur tegning i valentinsdagsgave har været et hit i mange år, så det bliver med garanti også et stort hit i år.

Vil du fremhæve kærligheden og romantikken på denne fantastiske mærkedag, vil en karikatur tegning ikke gå ubemærket hen. En karikatur tegning vil kunne smelte enhver persons hjerte, så der er kun gode grunde til at få lavet en karikatur tegning. 

Her er et lille udplug af vores tidligere tegninger:

Glæd din kæreste eller ægtefælle med en karikatur tegning

Soankarikatur.dk kan varmt anbefale dig at glæde din kæreste eller ægtefælle med en karikatur tegning. Ved bestilling har du mulighed for at skrive en tekst, som vil fremgå af tegningen. En relevant tekst kunne f.eks. være en af følgende:

  •          Jeg elsker dig
  •          Årsdag 2017
  •          Mit kæreste eje

Teksten kunne også bestå af jeres navne eller datoen for jeres bryllup. Finder du jeres bedste parbillede frem fra samlingen, kan du oploade det og anmode om at få lavet en karikatur tegning.

En karikatur tegning er muligvis den mest romantiske gave, din kæreste eller ægtefælle har modtaget til dato. Vil du også feje benene væk under din udkårne, så oplev glæden i hans / hendes øjne, når din udkårne pakker din gave op.

En portræt tegning af et par kan kun blive en succes, hvilket vores mange kunder er med til at bekræfte. I galleriet finder du de karikatur tegninger, vi tidligere har lavet i forbindelse med valentinsdag. Du kan også glæde din kæreste eller ægtefælle med en portræt tegning – lavet af professionelle fagfolk med mange års erfaring. 

BESTIL DIN TEGNING HER!