KLIK HER FOR AT BESTILLE DIN TEGNING

JULEGAVE

Julen nærmer sig med hastige skridt, hvorfor du bør begynde at tænke i julegaver. Mangler du at få styr på de sidste julegaver, byder vi gerne ind med en pragtfuld julegaveidé. Du kan give en karikatur tegning i julegave til en person, der betyder meget for dig. Karikatur tegninger har i årevis fungeret som glimrende gaveidéer til jul.

Her er et lille udplug af vores tidligere tegninger:

Giv en karikatur tegning i julegave

Der er kun gode grunde til at give en karikatur tegning i julegave. Vi danskere har alt, hvad vi skal bruge, så det vil være oplagt at give en personlig gave. Der findes næppe en mere personlig gave end en karikatur tegning,

Bestiller du en portræt tegning, vil vi sørge for at tage os af bestillingen så hurtigt som muligt. Vil du være sikker på at modtage tegningen inden juleaften, opfordrer vi dig til at bestille i god tid. Du kan selv angive, om du vil have sendt den færdige portræt tegning til din postkasse eller din e-mail.

Det er nemt og sikkert at bestille en karikatur tegning, som man f.eks. kan forære væk i forbindelse med jul. Julen skal være en hyggelig og varm tid, hvor der samtidig skal være plads til at forkæle familie og venner. Vil du også forkæle en eller flere betydningsfulde personer i dit liv, vil du aldrig kunne ramme helt forkert med en karikatur tegning.

BESTIL DIN TEGNING HER!