KLIK HER FOR AT BESTILLE DIN TEGNING

ÅRSDAGSGAVE

Er du i et fast parforhold, har du måske allerede erfaret, hvor betydningsfuld en årsdag er. Skal man fejre en årsdag, vil det være oplagt at tage på restaurant og spise god samt forkæle hinanden med betydningsfulde gaver. Leder du efter en gave til din kæreste i forbindelse med jeres årsdag, kan du købe en karikatur tegning. Hvad end det er den første, tredje eller femte årsdag, bør det være en dag, der står i kærlighedens tegn. 

Her er et lille udplug af vores tidligere tegninger:

Glæd din kæreste med en karikatur tegning

Du kan glæde din kæreste med en karikatur tegning, som kan bestilles på vores hjemmeside. Karikatur tegninger kan gives til både drenge og piger, så en karikatur tegning kan også gives til din kæreste. Der er rig mulighed for at få lavet en personlig gave, som vi selvfølgelig kan være behjælpelig med.

Karikatur tegning til årsdag – det er et sikkert hit. Vi er altid klar på nye udfordringer, så du skal være mere end velkommen til at bestille en tegning til din udkårne. Vi kan sende den færdige tegning til din e-mail eller postkasse – afhængig af hvad du foretrækker.

BESTIL DIN TEGNING HER!