KLIK HER FOR AT BESTILLE DIN TEGNING

BARNEDÅBSGAVE

Karikatur tegning som barnedåbsgave – det kan du bestille på vores hjemmeside allerede i dag. Vi har mange års erfaring med at lave karikatur tegninger, som har fundet vej til mange danske hjem efterhånden. Vi kan tegne både dyr og mennesker, så der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan udrette, når vi udfolder vores kreativitet. 

Her er et lille udplug af vores tidligere tegninger:

Køb en karikatur tegning som barnedåbsgave

En karikatur tegning kan skabe glæde til alle slags lejligheder. Det er f.eks. en gaveidé, der egner sig til barnedåb, da gaven vil kunne glæde både barn og forældre. Er du blevet inviteret til barnedåb, kan du hurtigt få styr på barnedåbsgaven ved at bestille en flot karikatur tegning.

Vi kan f.eks. lave en karikatur tegning af barn og forældre med henblik på at forevige denne store dag. Barnedåb er en af de begivenheder, der skal fejres til punkt og prikke – med mad, hygge, gaver og hvad der ellers hører til.

En personlig gave hører hjemme til ethvert barnedåb, hvor en karikatur tegning vil falde i god jord. Vi er sikre på, at vi kan levere en tegning, som du ikke kan sætte en finger på. Vil du opleve vores særlige egenskaber inden for karikatur tegning, kan du bestille med det samme. 

BESTIL DIN TEGNING HER!