KLIK HER FOR AT BESTILLE DIN TEGNING

FARS DAGS GAVE

Farsdag er dagen, hvor din far skal forkæles mere end normalt. Det er en god idé at være kreativ, når man skal finde en god gave til farsdag. Du kan forkæle din far på mange forskellige måder. En relevant gaveidé kunne være en karikatur tegning, som vi har valgt at specialisere os i.

Her er et lille udplug af vores tidligere tegninger:

Køb en karikatur tegning i gave til din far

En karikatur tegning er en af de gaveidéer, der vil glæde enhver far. Vi er specialister i at udarbejde disse specielle tegninger, som kan gives væk i gave til enhver anledning. På vores hjemmeside finder du en lang række eksempler på, hvordan en karikatur tegning kan se ud.

Som kunde får du stor indflydelse på, hvordan din karikatur tegning kommer til at se ud. Du kan bl.a. komme med ønsker til beskæring, farve og størrelse, så tegningen bliver helt som ønsket. Vi sætter os ind i alle dine krav, før vi går i gang med selve tegningen.

Vi laver karikatur tegninger / portræt tegninger hele året rundt – hvor farsdag selvfølgelig ikke er nogen undtagelse. Farsdag bliver fejret samme dag som grundlovsdag – d. 5. juni.

Det er hensigtsmæssigt at få styr på gaven til farsdag i god tid, så vi anbefaler dig at bestille en personlig karikatur tegning ved første mulige lejlighed. 

BESTIL DIN TEGNING HER!