KLIK HER FOR AT BESTILLE DIN TEGNING

FORLOVELSESGAVE

Giv en karikatur tegning i forlovelsesgave og glæd din udkårne med en personlig gave. Vi laver karikatur tegninger til kunder fra hele landet, så du kan også bestille en unik tegning. Der er intet svært eller kompliceret ved at bestille en karikatur tegning, da det hele foregår online. Det betyder, at du også kan bestille en karikatur tegning på farten, hvis du ønsker det. 

Her er et lille udplug af vores tidligere tegninger:

Glæd ham eller hende med en karikatur gave i forlovelsesgave

En forlovelsesgave er noget, der hører sig til, når man vælger at blive forlovet. Skal du glæde ham eller hende i forbindelse med jeres forlovelse, kan du købe en karikatur tegning. Der er mange par, der bliver forlovet hver eneste dag, og det er selvfølgelig en mindeværdig oplevelse, som man skal kunne tænke tilbage på mange år ud i fremtiden.  

En portræt tegning vil være oplagt til det forlovede par, som kan få lavet en sjov og samtidig betydningsfuld tegning. En karikatur tegning i forlovelsesgave er noget, du kan overveje, hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilken gave du skal købe. På denne side giver vi dig en lang række eksempler på, hvordan en karikatur tegning kan se ud.

BESTIL DIN TEGNING HER!