KLIK HER FOR AT BESTILLE DIN TEGNING

INDFLYTTERGAVE

Skal du deltage i en indflytterfest eller lignende, forventes det, at du møder op med en indflytningsgave. I den anledning kan du overveje at møde op med en personlig karikatur tegning, som modtageren helt sikkert vil blive glad for. Det er en gaveidé, som skiller sig ud fra normalen, men det er ikke desto mindre en gave, der skaber glæde og taknemmelighed. 

Her er et lille udplug af vores tidligere tegninger:

Her er den perfekte indflytningsgave – En gennemført karikatur tegning

En karikatur tegning og en indflytningsgave kan sagtens kombineres, da der er tale om den (måske) bedste indflytningsgave. Det er ovenikøbet en personlig gave, som nyindflytteren vil blive lykkelig for at modtage. Det kræver særlige kompetencer at lave en karikatur tegning på et professionelt niveau – kompetencer som vi besidder.

Bestil verdens bedste indflytningsgave her og nu. Du får en gylden mulighed for at få lavet en karikatur tegning / portræt tegning, som du kan sætte i ramme og give videre som indflytningsgave.

Vi sørger for hurtig levering, så du ikke skal vente på din tegning i længere tid end højst nødvendigt. Ydermere glæder vi dig med gratis fragt på din bestilling, så du kun skal betale for selve tegningen. Vi yder også professionel kundeservice, hvor du kan få svar på alle tænkelige spørgsmål vedrørende karikatur tegning.

STIL DIN TEGNING HER!