Vi er online - Chat med os

Karikatur Tegning

1) Vælg antal ansigter du vil have tegnet:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2) Med lidt overkrop eller i hele figurer?
 
 
3) Skal tegningen være i farver eller sort/hvid?
 
 
 
4) Hvordan ønsker du tegningen leveret?
 
 
 
Tegningen leveres som JPEG-fil 4000 x 4000 px 300 dpi format (kan printes op til str. A1).
5) Vælg den størrelse din tegning skal printes i :
 
 
 
Tegningen vil blive printet vandret ved bestilling af 3 eller flere ansigter
6) Hvilken farve skal rammen have?
 
 
 
 
7) Vil du have en tekst på tegningen?
 
Tegn tilbage: 20
 
8) Upload dine billeder her:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hvis du ønsker flere ansigter og har et gruppebilede behøver du kun at uploade dette billede.

Vi tegner udfra de billeder du kommer til at uploade. Så jo gode billederne er, jo bedre kan vi tegne. Vi kan sagtens sammensætte hvis du har enkelt billeder.:

- Udvælg 1 billede af hver person - præcis det billede du vil have tegnet

- Tydelige ansigtsudtryk (nærbillede af ansigtet - set forfra) i godt kvalitet

Skræddersyet bestilling?

Har du specielle ønsker til tegningen så tøv ikke med at kontakte os, vi regner gerne et skræddersyet tilbud ud til dig. Vi kan kontaktes på følgende måder: Sandersen85@hotmail.com - så vil vi vende tilbage snarest muligt.

249 kr

Den perfekte gaveide til dig selv eller en bekendt

Soankarikatur.dk er en side hvor du kan få lavet en karikatur tegning af dit billede. Det vil være den perfekte gave til kvinden eller manden der har alt! En gave som er både unik, personlig og samtidig evig.

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Soankarikaur.dk

Den meget unikke karikatur gaver skaber en enorm indflydelse på den person, der modtager den. Disse karikaturer ikke blot årsag smil rundt, men også formidler hvor meget vigtigt at personen er i dit liv. Du kan give i forbindelse med.

Det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af som er både unik, personlig og evig - men faktisk behøver det hverken at være dyrt eller kompliceret.

Alle vil gerne give en gave, der glæder – og helst en gave, der signalerer, at man har ofret energi og kærlighed på at finde det helt rigtige til vedkommende.

Den meget unikke karikatur gaver skaber en enorm indflydelse på den person, der modtager den. Disse karikaturer ikke blot årsag smil rundt, men også formidler hvor meget vigtigt at personen er dit liv.