A3 - Lys egetræ - ramme Expand

A3 - Lys egetræ - ramme

Hvilken størrelse ønsker du?
[Add 159 kr]
 
Tegningen vil blive printet vandret ved bestilling af 3 eller flere ansigter
6) Vælg antal ansigter du vil have tegnet:
 
[Add 159 kr]
Hvis du ønsker flere ansigter og har et gruppebilede behøver du kun at uploade dette billede.

199 kr

Den perfekte gaveide til dig selv eller en bekendt

Soankarikatur.dk er en side hvor du kan få lavet en karikatur tegning af dit billede. Det vil være den perfekte gave til kvinden eller manden der har alt! En gave som er både unik, personlig og samtidig evig.

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Soankarikaur.dk

Den meget unikke karikatur gaver skaber en enorm indflydelse på den person, der modtager den. Disse karikaturer ikke blot årsag smil rundt, men også formidler hvor meget vigtigt at personen er i dit liv. Du kan give i forbindelse med.

Det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af som er både unik, personlig og evig - men faktisk behøver det hverken at være dyrt eller kompliceret.

Alle vil gerne give en gave, der glæder – og helst en gave, der signalerer, at man har ofret energi og kærlighed på at finde det helt rigtige til vedkommende.

Den meget unikke karikatur gaver skaber en enorm indflydelse på den person, der modtager den. Disse karikaturer ikke blot årsag smil rundt, men også formidler hvor meget vigtigt at personen er dit liv.

No customer reviews for the moment.

Write a review

A3 - Lys egetræ - ramme

A3 - Lys egetræ - ramme